40-річний житель Львова палить багаття у квартирі

В Україні з 1 січня підняли тарифи на комунальні послуги, які й до цього були по кишені не кожному українцю. Однак житель Львова знайшов спосіб "боротися" з високими тарифами. Так, чоловік розводить багаття на підлозі своєї квартири в багатоповерховому будинку, чим наражає на небезпеку сусідів. Про це повідомляє ТСН.

Повідомляється, що 40-річний львів'янин проживає без усіх зручностей, йому відключили світло, воду і газ. Чоловік не звертає увагу на скарги сусідів і постійно пиячить і буянить. На адресу вже неодноразово приїжджали правоохоронці, щоб провести бесіду з проблемним сусідом, однак той не збирається ні змінювати спосіб життя, ні лікуватися від алкогольної залежності.

Мешканці багатоповерхівки перебувають у постійному страху і не без підстав - перекриття будинку дерев'яне. Сусідка чоловіка Мар'яна Гначук розповіла, що він почав розводити вогонь у квартирі і приводити товаришів, які поводяться вкрай непристойно і шумлять цілими ночами. Чоловіки під впливом алкоголю стукають у стіни, чим не дають сусідам спати і навіть плюють у двері.

Обурені мешканці багатоповерхового будинку зверталися за допомогою до поліції та на гарячу лінію міста. Поліцейських, які прибули на місце, львів'янин не пускає в квартиру, обґрунтовуючи, що це приватна власність. За словами правоохоронців на цю мить вони можуть тільки складати адміністративні протоколи, тому, що в діях чоловіка немає кримінального правопорушення, тому поліція практично не має ніякого впливу на порушника.

Варто відзначити, що з 1 лютого в Україні знизили ціну на газ для населення. В уряді вирішили "полегшити" платіжки українців і встановили єдиний тариф 6,99 за кубометр. Однак діяти нова ціна буде тільки до кінця опалювального сезону.

Раніше портал Hyser повідомляв, що тарифи на газ і тепло можуть знизитися вдвічі.

Також портал Hyser інформував, що в Україні змінилася ціна на блакитне паливо.

Крім того, портал Hyser писав, що НКРЕКУ повідомила як зміняться тарифи на електроенергію.