Компанія Нова пошта ввела нові стандарти упаковки для всіх посилок.

Так, компанія НОВА ПОШТА знову порадувала українців нововведенням. Цього разу це торкнулося упаковки. Керівництво компанії прийняло рішення переглянути стандарти по упаковці, щоб ще більше убезпечити відправки. Відомо, що всі прийняті зміни вступають в силу з 1 лютого.

Вони стосуються більшості категорій відправлень і розширюють альтернативи для надійної упаковки посилок і вантажів, щоб запобігти їх пошкодженню.

Відомо, що цього дня всі відправки будуть відправлятися в більш якісних коробках, які зможуть захистити посилки від будь-яких механічних пошкоджень. Також у всіх відділеннях тепер стоять сучасні інноваційні термінали Нової Пошти. На них є сканери, які здатні зчитувати інформацію з 6 сторін коробки, автоматично зважувати і визначати географічний напрямок.

Як запевняють представники компанії, що це допоможе значно прискорити процес оформлення відправок. До того ж буде набагато більший асортимент упаковки.

Це допоможе не тільки заощадити час, але і поліпшити сам сервіс надання послуг.

Наприклад, тепер для відправки документів будуть використовуватися спеціальні конверти.

Одяг і текстиль будуть відправлятися або в поліетиленових пакетах або ж в коробках зі спеціальним твердим дном. Все буде залежати від ваги і обсягу самого відправлення.

Що стосується гаджетів, канцелярії та книг, то тепер такі посилки можна відправляти в повітряно-пухирчастої плівці в пакеті або в спеціальному конверті.

Коляски і духові шафи будуть відправляти без додаткової упаковки.

Раніше Hyser писав про те, що українці визначилися з найбільш популярним сервісом Приватбанку.

Також писали, що Верховна Рада прирівняла в силі паперові та цифрові документи, хто може папір залишити вдома.

Нагадаємо, що в Україні повідомили про колапс з алкоголем, купуємо підробку мало не щодня.