Компанія "Нова пошта" змінила стандарти упаковок своїх посилок.

Так, компанія "НОВА ПОШТА" не стоїть на місці і постійно модернізує і відповідно покращує свої стандарти роботи. Цього разу зміни торкнулися норм упаковки посилки. Як повідомили представники компанії, що вони набрали чинності 1 лютого.

Як повідомили в компанії, тепер посилки будуть відправляти в більш якісних коробках, а у всіх відділеннях тепер стоять сучасні інноваційні термінали Нової Пошти. На них є сканери, які здатні зчитувати інформацію з 6 сторін коробки, автоматично зважувати і визначати географічний напрямок.

Таким чином таке нововведення допоможе значно прискорити сам процес відправки посилки. Людям тепер не потрібно буде простоювати в чергах. Також тепер вони можуть не турбуватися про свої відправлення. Тому що вони будуть доставлені в цілісності й схоронності.

Отже, тепер всі документи будуть відправляти в спеціальних конвертах.

Одяг і текстиль до 2 кг і до 40 см транспортується в поліетиленовому пакеті. Речі, які перевищують вагу і розміри, відправляються в спеціальних коробках з твердим дном.

Взуття, яка має фірмову упаковку, буде відправлятися в пакеті або обмотуватися стрейч-плівкою. Взуття без фірмової упаковки буде відправляти в гофрокартонній коробці.

Для електроніки, для якої оголошена вартість не перевищує 10 тисяч гривень, додаткова упаковка не потрібна.

А ось тепер гаджети, як і канцелярію, можна сміливо відправляти в спеціальних конвертах. На це немає ніяких заборон.

Кондиціонери, Духові шафи, Дитячі коляски теж додаткову упаковку не вимагають. Але важливо розуміти, щоб вони витримали навантаження при доставці.

Раніше Hyser писав про те, що українців попередили про нові податки на міжнародні посилки.

Також писали, що клієнтам "Нової Пошти"підказали, як заощадити на послугах до 50%, перші подробиці.

Нагадаємо, що українців масово почали розводити на гроші, будьте уважні.