Військкомат Одеси закликає громадян не ховатися і не створювати штучного ажіотажу у відповідь на загальну мобілізацію в Україні. Військові наголошують, що громадяни, військовозобов'язані, мають якісно виконувати свої обов'язки. Щоб забезпечити адекватне освітлення, військкомат планує доставляти повістки "в усі способи".

Про це повідомляє «gsminfo»

ТЦК нагадує громадянам, що згідно з Конституцією, українці зобов'язані захищати свою країну. В умовах військового стану військкомати мають особливі повноваження, у тому числі встановлювати особливий режим виїзду та в'їзду, обмежувати свободу пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, обмежувати рух транспорту, перевіряти документи, проводити огляд речей, транспорту, багажу, вантажів, службових приміщень та житла громадян.

Одеський ТКК закликає свідомих українців не створювати зайвого ажіотажу та не ухилятися від мобілізації. У ньому наголошується, що ті, хто підтримує військових, мають добровільно приєднуватись до захисників. У прес-службі зазначають, що фізичні особи можуть добровільно вступити до Збройних Сил України, не чекаючи виклику.

Тим часом, готується нова редакція мобілізаційного законопроекту, яку планується внести на розгляд Верховної Ради. Законопроект спрямований на вирішення конституційних проблем та прискорення законодавчого процесу.

Читайте також:

Лікарняний на 5 днів без походу до лікаря: українцям розповіли, як це правильно зробити

І навіть після добавки вам захочеться ще: рецепт закарпатського лечо з копченими ковбасками та сосисками

Помідори будуть великими та м'ясистими: як правильно підготувати ґрунт для розсади томатів.