Майже два роки тому, 24 лютого 2022 року, Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Ця подія стала наймасштабнішим військовим конфліктом у Європі з часів Другої світової війни.

Війна вже забрала життя тисяч людей та змусила мільйони українців залишити свої будинки. Частина людей повернулася, а частина – ні, і навіть не планує. Це саме стосується відомих людей. Наприклад, футболіст збірної Грузії та київського "Динамо" Георгій Цитаїшвілі не хоче повертатися до України.

Докладніше про те, що відомий футболіст "Динамо" розповів, чому вирішив не повертатися до України, інформує zn.ua.

"Перед собою немає страху, але є страх за сім'ю. Єдина причина, чому я не повертаюся, ну можна так сказати - я не хочу забрати свою дружину в такий період. Щоб я потім хвилювався, коли будуть виїзні матчі та буду з командою, а вона вдома. Якщо не дай Боже щось — а мене там немає. Ну, можливо, інші футболісти, які живуть в Україні, готові до цього і вже звикли. Але я не хотів би проживати ці емоції, — коментує своє рішення футболіст.

Варто зазначити, що 23-річний Цитаїшвілі є вихованцем київського "Динамо". Його контракт із клубом розрахований до літа 2025 року. Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну грузин виступав за польські клуби "Вісла" і "Лех", а зараз грає в оренді за "Динамо" (Батумі).

Цитаїшвілі є чемпіоном світу U-20 у складі збірної України (2019), а у 2021 році змінив громадянство та виступає за збірну Грузії.

Читайте також:

Новий скандал із ТЦК: зупинили родину на автомобілі, чоловіка забрали, а дружину та дитину кинули на узбіччі. Відео

Шойгу здивував винаходом: жителям Білгорода радять захищатись від ракет скотчем

Потужні штрафи під час мобілізації: як каратимуть ухилянтів. Названі суми