Наближені до Кремля аналітики підготували пропозиції вищому військово-політичному керівництву РФ для "ефективнішого" продовження бойових дій. Однією з ключових проблем для терористичного режиму в Москві відзначено суспільний консенсус та стабільність України, незважаючи на нібито появу внутрішньополітичних протиріч. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні ГУР Міноборони України.

У ГУР наголосили, що серед ключових цілей зазначених заходів: дискредитація процесу мобілізації, сприяння масштабному відтоку населення з України, інспірація розколів за регіональним принципом. У Буданова озвучили наративи, які пропонують пропагандисти Кремля: "Південний схід воює за інтереси бандерівців"; "Галиція без сепаратистів уже давно вступила в до ЄС"; "У Києві не мобілізують – усі гуляють та веселятьс, поінформували у ГУР. Водночас, як зазначили у розвідці, так звані кремлівські "аналітики" вважають, що всередині України не залишилося політичних сил, здатних змінити вектор розвитку держави, а кількість тих, хто колись був симпатиком "російського світу", катастрофічно впала.

Читайте також:

Тільки ті, хто має велику зарплату: у Раді хочуть змінити умови бронювання від мобілізації

Інформацію з мережі спеціально видаляють: ЗМІ повідомляють, що легендарного Джекі Чана терміново доправили до реанімації

Комендантська година у новорічну ніч: що потрібно знати мешканцям різних міст України

Список претендентів на допомогу розширили: хто з українців може отримати грошові виплати та як оформити