Віце-прем'єр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров підтвердив, що українці не отримуватимуть повістки через додаток «Дія». Це рішення, як повідомляє «finance», він підтвердив в інтерв'ю «24 каналу», заявивши, що вводити повістки до додатку «Дія» не планується.

«Повісток у „Дії“ не буде. Ми про це говорили і зараз я підтверджую це. Вводити повістки в „Дії“ не планується взагалі. Тому цього питання немає сьогодні на порядку денному»,— відповів Федоров.

Заява Федорова прозвучала на тлі обговорення у Верховній Раді законопроекту, який пропонує внести зміни до процесу мобілізації, дозволивши вручати повістки не лише особисто під підпис, а й електронною та замовленою поштою.

Однак Федоров наголосив, що відправлення викликів через додаток «Дія» не розглядається.

Примітно, що навесні народний депутат Федір Вениславський висловив припущення про можливість надсилання викликів через сервіс "Дія" в майбутньому. Проте віце-прем'єр Михайло Федоров відразу заявив, що планів та розвитку такої послуги не існує.

На початку грудня Вениславський згадав, що Верховна Рада працює над законопроектом про зміну мобілізаційного процесу. Пропоновані зміни включають можливість доставки повісток не тільки особисто під розписку, але також електронною та рекомендованою поштою.

Читайте також:

І для свят, і для вихідних: рецепт апетитної картоплі, фаршированої печінкою зі сметанним соусом

Не здійсніть цю небезпечну помилку: що не можна дарувати на Новий рік, щоб не залучити лиха

Спосіб, який точно працює: як очистити ванну від іржі та старих плям