Астролог Алакх Ніранджан передбачає, що найскладнішим і найкритичнішим періодом для України у війні стане червень 2024 року. Він передбачає поворотний момент, відзначений запеклою битвою, у цей час.

Про це повідомляє «apostrophe»

Ніранджан вважає, що Україна поверне собі ініціативу і після значних зусиль на фронті військові дії завершаться, що призведе до переговорів, які розпочнуться у вересні.

За словами Ніранджана, серйозні переговори відбудуться з липня до серпня, а кульмінацією стане перемога України у вересні.

"З липня-серпня розпочнуться серйозні переговори і, швидше за все, вже з вересня ці переговори закінчаться для України перемогою. Тож, з великою ймовірністю, у вересні гаряча фаза війни закінчиться", - попередив Алакх Ніранжан.

Незважаючи на потенційні територіальні компроміси, він припускає, що навіть якщо не всі території будуть повернуті негайно, вони повернуться максимум протягом семи років за певних умов.

Більше того, Ніранджан наголошує, що повернення територій Україні як вільній державі залежить від зміни керівництва до кінця 2024 року або початку 2025 року.

"Це ваша розплата за вашу владу. Території повернуться, але питання кому. Адже Україні вони повернуться як вільній державі, лише якщо до кінця 2024 або початку 2025 року відбудеться зміна держави. Або вони повернуться до країни, яка не зовсім буде вільною і перебуватиме у певній залежності від Росії", - резюмував Ніранжан.

Читайте також:

Тільки не кажіть, що ви ще не куштували: рецепт апетитних млинців із квашеної капусти

Проблеми вилізуть зненацька: що може статися з автомобілем, якщо постійно заправляти повний бак

Навіть не доведеться витрачати гроші: як прибрати неприємний запах із дачного чи сільського туалету