Сховати гроші в будинку може виявитися непростим завданням, тому важливо правильно вибирати місця для укриття, щоб їх не виявили потенційні злодії .

Про це пише «ТСН»

Ось деякі місця, які часто не рекомендують ховати гроші:

Хоча ідея сховати гроші в книгах може здатися розумною, досвідчені злодії можуть просто скинути всі книги з полиць, виявивши схованку.

Сховати гроші серед безладу чи мотлоху може здатися гарною ідеєю, бо це малоймовірне місце для схованки. Проте грабіжники усвідомлюють цю логіку і часто розпочинають пошук саме у цих місцях.

Великі прилади, такі як морозильники, холодильники або пилососи, не можуть бути розібрані злодіями, але їх все одно можна оглянути. Це небезпечне місце, щоб ховати гроші.

Злодії часто перевіряють зливні бачки та полиці у ванних кімнатах на предмет захованих цінностей. Деякі люди навіть кладуть гроші в контейнери для шампуню, але досвідчені грабіжники знають про ці схованки.

Такі предмети, як картини, дзеркала, килими та системи вентиляції, зазвичай перевіряються злодіями. Це небезпечні укриття.

Відомо, що злодії риються у всіх видах одягу, включаючи брудну спідню білизну. Кишені сорочок, шкарпетки та спідня білизна не рекомендуються для укриття. Не кладіть гроші у старе взуття, гаманці чи сумки, оскільки їх можуть викинути.

Деякі люди, особливо люди похилого віку, ховають гроші в банках з пластівцями або іншими продуктами харчування на кухні. Однак злодії можуть швидко випорожнити вміст контейнера для харчових продуктів.

Сховати гроші під матрацом – класичне, але вельми передбачуване місце, де можна сховатися. Злодії часто піднімають матраци або прорізають чохли, щоб перевірити, чи немає захованих цінностей.

Вибираючи місце, де можна сховати гроші чи цінні речі, важливо мислити творчо та вибирати місця, які навряд чи будуть досліджені потенційними злодіями. Розгляньте можливість придбання домашнього сейфа чи інших варіантів безпечного зберігання ваших цінних речей. Крім того, якщо поблизу є надійний банк або фінансова установа, можна розглянути можливість використання сейфа для зберігання важливих документів і цінностей.

Читайте також:

Ваш ранок розпочнеться із задоволення: рецепт швидкого японського омлету "Тамагояки"

Краще їх не купувати: названі найпроблемніші бензинові машини віком до 20 років

Українців потішили: компанії готують підвищення зарплат для співробітників. Що відомо