Якщо вірити статистиці, то на Приватбанк зараз доводиться більше половини активних банківських карт в Україні - 26,6 млн. Крім того, Приватбанк вважають лідером по кількості банкоматів і комплексів самообслуговування - 17,1 тисяч з 28,6 тисяч по всій Україні. Не дивно, що Приватбанк постійно думає про поліпшення якості обслуговування.

Днями прес-служба Приватбанку нагадала українцям, що з червня нову пластикову карту Приватбанку можна замовити в Пріват24 і отримати "Новою поштою". При цьому всі фінансові витрати банк візьме на себе.

Відправка карт поштою

Як відзначили в прес-центрі, клієнти Приватбанку, перевипустівшие платіжні карти, що діють, або цифрові карти, що відкрили, через сервіс Пріват24, зможуть отримати фізичну банківську карту або у відділенні, або в почтомате "Нової пошти". До кінця цього року послуга буде безкоштовною.

Клієнти зможуть замовити карту декілька кліков в мобільному додатку Пріват24. Далі необхідно буде вибрати зручне відділення або почтомат "Нової пошти" для доставки.

Приватбанк також анонсував, що в майбутньому можливість замовити карту матимуть клієнти, які зараз знаходяться за кордоном із-за війни або інших обставин.

Картки, які доставляє Приватбанк

Клієнти можуть зробити до шести замовлень в рік незалежно від типу банківської карти.

Такі карти доступні для замовлення:

  • "Універсальна";
  • "Універсальна Gold";
  • для виплат (у тому числі і пенсійна, для соцвиплат і тому подібне);
  • для виплат Gold (у тому числі і пенсійна, для соцвиплат і тому подібне).

Читайте також:

Перевірте свої картки: шахраї отримали доступ до рахунків клієнтів ПриватБанку. Що відомо на сьогодні

ПриватБанк порадував: тепер у магазинах можна отримати серйозні знижки на покупки

Вся справа у кредитному ліміті: українець зумів відсудити у ПриватБанку одразу 10 тисяч гривень