Багато хто погодиться, що рибалка завжди була традиційно чоловічим заняттям. Однак не варто стверджувати, що рибалка та жінка – поняття не сумісні. Такий вид дозвілля з кожним роком приваблює все більше представниць прекрасної статі своїм захопленим процесом, азартністю від клювання та відчуттями спійманого видобутку. Ще б пак, почуття перемоги, спійманого трофею в руках, не залежить від гендерної приналежності.

Стало відомо, що киянка Тетяна Дерев'янко витягла на одній із водойм у Київській області гігантську щуку.

Фотографією свого трофею жінка похвалилася у соцмережі.

"Прямо якийсь трофейний серпень", - хвалиться вона.

До речі, лов щуки у вересні - ідеальний час для початку спінінгової риболовлі. Цього місяця плямиста хижачка «прокидається», стає агресивнішою. У передчутті майбутніх холодів зубаста особина азартно полює і активно набирає жир для зимівлі. Настання сезонного жору – гарантія успішної риболовлі. Індикатор початку цього процесу – масовий обліт листя з берези.

Нагадаємо, що для вересня добре підходить рибалка з човна з далекими закидами. Цього місяця ловлять щуку та окуня на блешню та на живця, а окуня – ще й на черв'яка. На живця ловлять жереха, а от клювання ляща, сома і язя поступово сходить нанівець. Непогано у вересні ловиться плотва, ялець, піскар і йорж, на жабу ловлять миня.

Читайте також: