Астролог Яна Тимощук висловила твердження про лідера ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина та президента Росії Володимира Путіна на основі своїх астрологічних інтерпретацій. Однак важливо зазначити, що астрологія не вважається науково обґрунтованим методом висловлювання тверджень про реальні події, людей чи геополітичні питання. Астрологічні інтерпретації ґрунтуються на переконаннях про вплив небесних тіл на людські справи і не ґрунтуються на емпіричних даних чи строгому науковому аналізі.

Про це пише «today»

До тверджень Тимощук щодо Пригожина, Путіна та глобальних змов слід ставитися уважно і акуратно, оскільки їм не вистачає будь-якої фактичної основи або джерел, що підтверджують їх.

"Взято жертву для багатства та накопичення ще більших благ. Як це було з "Титаніком" та батискафом "Титан", - зазначила Тимощук.

Однак це далеко не все, що розповіла астролог.

"Все узгоджено з керуючими сім'ями Ротшильд - Рокфеллер - Морган, щоб піти на дно і запустити вже новий порядок. Цією ситуацією хочуть показати, що Росія входить до тоталітарних країн і "просуває" цю форму правління. Путін таким чином хоче піти на дно, але це буде пізніше", - продовжила вона.

При оцінці інформації про політичних діячів та міжнародних подій важливо покладатися на авторитетні джерела новин, перевірені факти та науково обґрунтований аналіз.

Читайте також:

Церковне свято 4 вересня: що заборонено робити у день вшанування ікони Божої матері

Більше ніколи так не робіть: чому не можна заправляти ліжко з самого ранку

Це називається "Осіння насолода": рецепт овочевого рагу в лаваші, від якого слинки потечуть