Восени багато недосвідчених садівників нехтують при вирощуванні троянд підживленням, вважаючи його необов'язковим. Однак це твердження є помилковим, особливо якщо йдеться про закінчення літнього сезону та під час підготовки до заморозків.

Докладніше про те, чим потрібно підгодувати троянди, щоб вони без проблем пережили заморозки та зиму, читайте у нашому матеріалі.

Відповідним часом для підготовки троянд до холодної пори року є осінь. У цьому процесі ви можете скористатися ефективними засобами для забезпечення здоров'я та краси троянд.

Одним із варіантів підживлення є використання калімагнезії. Для приготування добрива вам знадобиться одна столова ложка калімагнезії, яку слід додати гарячу воду за допомогою лійки. Потім залишається лише внести підживлення в землю навколо троянд.

Прагніть поливати троянди в суху погоду, уникаючи підгодівлі за дощової погоди.

Інший варіант – використання подвійного суперфосфату. Розчиніть одну столову ложку суперфосфату у відрі із гарячою водою. Добриво в рідкій формі добре абсорбується рослинами.

Деревна зола є ще одним корисним підживленням для троянд, що збагачує їх важливими мінералами. Можна використовувати золу в чистому вигляді, просто посипавши нею основу кущів.

Важливо підгодовувати троянди до кінця вересня, інакше чагарники не зможуть повноцінно вбирати необхідні поживні речовини.

Тепер ви знайомі з методами підживлення троянд у вересні, які допоможуть їм зберегти красу та здоров'я.

Читайте також:

Продається в будь-якій аптеці: завдяки цьому засобу ваші троянди будуть цвісти навіть восени

Троянди цвітимуть до пізньої осені: підгодуйте їх цим простим засобом з аптеки

Ви загробите всі свої троянди: названо найголовнішу помилку, яку припускаються на початку осені