Віщими снами називають сновидіння, під час яких вам сняться події, які через деякий час реально починають відбуватися у вашому житті.

Торкаючись теми тлумачення віщих снів, також не можна не згадати про те, що досі не існує наукового підтвердження того, що віщий сон справді збувається. Тому часто люди ґрунтуються в цьому питанні на народних повір'ях. Зокрема, більшість православних вважають, що найправдивіші сни сняться напередодні Хрещення, католики ж, у свою чергу, переконані, що вірити можна лише тим снам, які ви побачили у Різдвяну ніч. Віщі сни з четверга на п'ятницю — також одна з найпоширеніших повір'їв.

Які дні сняться пророчі сни

  • У ніч із неділі на понеділок сняться порожні сни. Емоцій та переживань у них може бути багато, а пророцтв — не дуже. Але якщо сон, що приснився на понеділок, яскравий і запам'ятовується, його можна спробувати розшифрувати. Можливо, він підкаже рішення якогось дрібного життєвого завдання, але шукати в ньому глибокого вирішального сенсу не варто.
  • З понеділка на вівторок також сняться прості, а не віщі сни.
  • А ось із вівторка на середу сни можуть збуватися. Причому досить швидко протягом двох тижнів. Якщо сон зі знаком плюс, краще докласти максимум зусиль, щоби він втілився в реальності. А якщо негативний, навпаки, варто постаратися зробити так, щоб сновидіння не справдилося. По суті, вівторок — день вибору, коли доводиться вирішувати, чи ви хочете, щоб сон обернувся дійсністю чи ні.
  • Сни із середи на четвер найчастіше порожні. У цих снах зазвичай немає пророцтв, зате є «дзвіночки» щодо вашого характеру, особистих якостей. Спробуйте розгадати, що сигналізує психіка — це допоможе попрацювати із собою.
  • Сни з четверга на п'ятницю — віщі, прийнято рахувати в народі. П'ятниця вважається особливим днем ​​- у Страсну п'ятницю розіп'яли Ісуса Христа. Сновидіння здійснюються в строк до трьох років.
  • Із п'ятниці на суботу сняться звичайні сни. Розшифровувати їх — лише час гаяти. Але якщо у п'ятницю вам сниться романтичний сюжет, він прямо натякає на стосунки із другою половинкою. Поганий сон «про кохання» не віщує нічого доброго.
  • Сновидіння з суботи щонеділі можуть справдитися до обіду. Передбачувані події залежать від настрою сну. Суботній сон слід аналізувати уважніше. Він може справдитися вже до обіду. Крім того, кажуть, що сон, що приснився в суботу, може передбачити, що чекає на ваших близьких. Часто у суботу сняться страшні сни. Їх не треба боятися, але варто взяти до уваги.

Читайте також:

Вони є в будь-якому супермаркеті: названі продукти, які забирають 15 років вашого життя

Ви весь час робили це неправильно: які продукти справді не потрібно мити

Буде постійно вирячитися: названі продукти, що викликають постійне здуття живота

У жодному разі не вживайте це: 5 продуктів, заборонених при підвищеному тиску