З нагоди Дня Незалежності України Президент Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська взяли участь в урочистих заходах на Софійській площі у Києві. Президент вручав державні нагороди, відзнаки військовим частинам та бойові прапори зі стрічками з почесними найменуваннями. А ще Володимир Зеленський вразив багатьох романтичним вчинком.

Так, під час поїздки до Данії Володимир Зеленський мимоволі дав своїй дружині привід для ревнощів. Ще б пак, весь світ міг бачити "гарячі" обійми Володимира Зеленського і прем'єр-міністра Данії Метте Фредеріксен, а в Мережі почали обговорювати реакцію на це Олени Зеленської, адже це був справжній вулкан емоцій.

На відео видно, що Перша леді стояла за Зеленським і спочатку поправляла волосся. А потім кілька разів торкнулася спини чоловіка.

"Нітки ревнощів присутні", - прокоментували автори відео в тексті.

І ось, 24 серпня, Володимир Зеленський, схоже, вирішив "викупити свою провину" перед дружиною. Він підійшов до першої леді і хотів поцілувати їй руку. Спочатку Олена Зеленська ігнорувала чоловіка, а потім "здалася".

Дружина президента не дотримала емоцій і почала посміхатися. Цей момент помітили користувачі мережі, відео із романтичним жестом Зеленського вже стало "вірусним".

Примітно, що користувачі жартують, що така реакція першої леді видає її "образу". Зараз користувачі пишуть, що президент "викупив провину". Також вони зазначають:

  • "Він керує країною, а вона серцем"
  • "Дуже приємно дивитися, як президент шанує та любить свою дружину"
  • "Які ж вони класні, не можу надивитись!"
  • "Вона завжди буде його королевою"
  • "Бажаю всім такої вірності своєму партнеру".

Читайте також:

Про це мріють у кожному селі: українець показав, як виглядає тюнінгований ЗІЛ радянських часів.

Тільки приготували, а тарілка вже порожня: рецепт салату "Краби в шубі" з рисом, яйцями та сиром

До полону слав "привіти" Зеленському, а в полоні почав скиглити, що йому всього 19 років: відео з російським солдатом облетіло інтернет