Депутат Київради Сергій Ільницький трагічно загинув 22 серпня на Донеччині, борючись за Україну. Інформацію про його смерть повідомили у прес-службі міськради. Шановному Герою було 53 роки.

Про це пише «obozrevatel»

Сергій Ільницький, відомий під позивним «Сокіл», був першим заступником командира загону «Південь» Української добровольчої армії (ОДА) у складі 28 мотострілецької бригади. Він знаходився на передовій із самого початку бойових дій. Ветеран Збройних Сил України, учасник АТО (Антитерористичної операції), полковник у відставці, який добровільно пішов на фронт. Його самовідданість та хоробрість сприяли захисту свободи та незалежності України від її противників. У нього залишилися дружина та двоє дітей.

Сергій Ільницький: скрін із мережі
Сергій Ільницький: скрін із мережі

У прес-релізі Київради висловлюються щирі співчуття від мера Києва Віталія Кличка та депутатського корпусу Київради родині та товаришам загиблого Героя. Вони вшановували його пам'ять і шанували його службу.

В іншому нещодавньому інциденті Богдан Гаврилюк, солдат із села Угринів Городищенського товариства на Волині, також загинув під час боротьби за незалежність України. Він помер 17 серпня у селі Дружківка Донецької області.

Не варто забувати про те, якою важкою працею дається українцям свобода. На превеликий жаль, окупанти не думають відступати та залишати територію нашої країни. Ще чекає дуже багато важкої роботи, щоб досягти справжньої справедливості.

Читайте також:

Ви здивуєте цією стравою всю родину: рецепт сирних коржиків з молодою капустою

Не дивуйтеся цінами на заправках: знову дорожчає бензин. Які зараз ціни

Українцям розповіли, до чого готуватись узимку і чи будуть блекаути