Людське тіло було загадкою для наших предків, от і не варто дивуватися достатку прикмет і повір'їв, пов'язаних з ним. Наприклад, люди вірили, що якщо помитися або підстригти волосся у певний день або в конкретну місячну фазу, то всі біди обійдуть стороною, що жодна крихта чорної магії не проникне в душу людини. Нігті, до речі, теж часто фігурують у забобонах.

Так, наприклад, вважається, що стрижка нігтів після заходу сонця веде до погіршення здоров'я, серйозних проблем із фінансами, а також до "конфлікту" зі своїми духовними захисниками.

Важливо! Манікюр або звичайну стрижку нігтів потрібно зробити до 15:00. Цей час є актуальним як для літа, так і для зими.

Пов'язано це з тим, що в темний час доби активізуються злі духи, і внаслідок цього людина може спричинити лихо.

Зокрема, у сімейних стосунках може розпочатися складний період, якщо підстригати нігті з 6 до 7 вечора. Якщо робити це з 7 до 8 вечора, то буде зруйновано дружбу і дуже близький друг може зробити неприємний вчинок.

Якщо обрізати нігті з 8 до 9 вечора, то можна спричинити невдачі на рідних людей і з кожним можуть статися різні неприємності. Відносини з коханою людиною можуть зіпсуватись у тому випадку, якщо підстригати нігті в період з 9 до 10 години вечора.

Згідно з прикметами, проблеми можуть виникнути на роботі, якщо підстригти нігті з 11 до 12 ночі.

В який час краще це робити

Народна прикмета каже, якщо людина не хоче накликати на себе біду, то займатися підстриганням нігтів стоїть у ранковий або денний годинник, коли сонце ще високо в небі.

Якщо дитина не дає обрізати нігті, то можна провести цю процедуру на світанку, коли дитина ще спить, а не вночі.

Читайте також:

Енергетика у вашому будинку буде завжди поганою: названо 8 звичок, що притягають біди

Приносить удачу, береже від бід: чому треба тримати квіти лаванди у будинку

Терміново це викидайте: названі предмети, які притягують лихо до вашої оселі