За словами синоптика Ігоря Кібальчича, після 20 серпня погодні умови в Україні стануть динамічнішими, що призведе до частої зміни баричних утворень, таких як циклони та антициклони.

Про це пише «fakty»

Ось короткий виклад його прогнозу погоди на найближчі дні:

Понеділок, 21 серпня:

У північних та східних регіонах очікуються невеликі короткочасні грози, у південних та центральних районах утримається спекотна погода. Температура повітря коливатиметься від +17°C до +38°C.

Вівторок, 22 серпня:

На півночі Лівобережжя очікуються невеликі дощі з грозами, на півдні утримається спекотна погода. Температура повітря коливатиметься від +12°C до +37°C.

Середа, 23 серпня:

У більшості регіонів очікується сонячна та суха погода, у Карпатах та Прикарпатті можливі короткочасні грози. Температура повітря коливатиметься від +12°C до +34°C.

Четвер, 24 серпня:

У більшості регіонів очікується без опадів, на півночі Лівобережжя можливі невеликі короткочасні дощі. Температура повітря коливатиметься від +12°C до +35°C.

П'ятниця, 25 серпня:

Мінлива хмарність, без опадів, температура повітря від +12°C до +32°C.

Субота, 26 серпня:

В окремих районах можливі дощі з грозами, градом та шквалами, в інших регіонах утримається суха погода. Температура повітря коливатиметься від +12°C до +35°C.

Неділя, 27 серпня:

У більшості районів, крім південних та східних районів, очікується нестійка погода з опадами та коливаннями температури. Температура повітря коливатиметься від +13°C до +34°C.

Загалом після 22 серпня очікується поступове похолодання погоди із деякими коливаннями температури та кількості опадів у різних регіонах України.

Читайте також:

Церковне свято 21 серпня: у жодному разі не мийте підлогу у квартирі. Що ще заборонено

"Дівчинка більше ніколи не посміхнеться": Максим Галкін відреагував на удар росіян по Чернігову

Ви зупинитесь тільки на третій добавкі: рецепт неймовірного грицикового пирога з м'ясом і овочами