В Аккокіке, штат Меріленд, мешканець зробив унікальний хід, купивши 15 однакових лотерейних квитків для одного розіграшу, внаслідок чого він виграв 15 окремих призів. 65-річній людині вдалося отримати приз у розмірі 50 000 доларів за кожен квиток, зрештою вигравши загалом 750 000 доларів.

Цю новину оприлюднили на популярному сайті новин «ТСН»

Вдалий переможець поділився, що в минулому він досяг успіху з меншими джекпотами, особливо в таких іграх, як Pick 4. Однак ця перемога в категорії Pick 5, безумовно, є найбільшою з його досягнень.

Пропрацювавши як федеральний службовець протягом двох десятиліть, переможець заявив, що цей непередбачений успіх дозволить йому та його дружині вийти на пенсію з комфортом, пропонуючи їм фінансову безпеку на майбутнє.

Ця зворушлива історія нагадує про іншу пам'ятну подію, коли жінка була зворушена до сліз, побачивши рахунок за вечерю, присвячену 50-річчю її весілля та її партнера. Такі моменти несподіваної радості та полегшення нагадують нам про непередбачувані та часто чудові повороти, які може піднести життя.

Читайте також:

Ви не заспокоїтеся, поки не з'їсте всю банку: рецепт варення з кавунових скоринок по-грузинськи

Аромат-спокусник: рецепт консервованих кабачків із вишнею на зиму. Ви закохаєтеся в цю страву

Можна заробити 30 тисяч без особливого досвіду: кому в Україні готові платити такі зарплати