У місті Білгород-Дністровський Одеської області затримано співробітника поліції, який на смерть збив жінку своїм автомобілем. Поліцейський нібито двічі вдарив жінку своїм автомобілем, а потім викликав швидку допомогу, перш ніж залишити місце аварії.

Про це пише «obozrevatel»

За даними Державного бюро розслідувань, трагічний випадок трапився 16 серпня. За попередньою інформацією, співробітник поліції, виїжджаючи заднім ходом із дому, зіткнувся з жінкою. Під час інциденту в машині була його дружина, також співробітник правоохоронних органів. Вдаривши потерпілу, вони переклали її на найближчу лаву.

На місце було викликано швидку допомогу, але до прибуття медичної допомоги поліцейський втік з місця події, а за ним і його дружина. На жаль, жінка померла від отриманих травм та померла у лікарні.

Співробітника міліції затримано, і влада розглядає можливість пред'явлення йому офіційного звинувачення у порушенні правил дорожнього руху за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Тим часом його дружина звільнена від обов'язків співробітника правоохоронних органів, та її дії оцінюються щодо законності.

Відповідна стаття передбачає потенційне позбавлення волі терміном до 8 років. Одеська обласна прокуратура здійснює нагляд за процесуальними аспектами справи.

Цей інцидент слідує за нещодавньою трагічною ДТП у Закарпатській області, коли п'яний водій збив матір із кількома дітьми та молоду сім'ю з дворічною дитиною, внаслідок чого жінка та немовля загинули.

Читайте також:

Пожежники нічого не можуть зробити: у Росії сталася потужна пожежа на оборонному заводі. Відео

Взимку ви насолоджуватиметеся цією консервацією: рецепт ікри зі стручкової квасолі та помідорів

Це вже повний крах Росії: через історичне падіння рубля Путін скликав екстрену нараду