У вересні 2023 року прогноз вказує на ймовірність виникнення магнітних бур, які потенційно можуть вплинути на самопочуття людей. З настанням нового сезону та збільшенням сонячної активності людям рекомендується готуватися до можливих наслідків для здоров'я.

Про це пише «apostrophe»

Прогнозується, що перша магнітна буря відбудеться 6 вересня і очікується, що вона буде досить інтенсивною. З огляду на це медичні працівники рекомендують заздалегідь запастися необхідними ліками та уникати перенапруги саме цього дня. У цей період бажано проводити більше часу на свіжому повітрі.

Між 7 і 10 вересня очікується другий період сонячної активності, хоча прогнозується, що він буде меншою інтенсивністю і, отже, матиме мінімальний вплив на організм.

З 26 до 28 вересня очікується третя магнітна буря середньої сили. У цей час рекомендується особливо уважно ставитися до свого самопочуття та вживати відповідних запобіжних заходів.

Остаточний сплеск сонячної активності очікується 30 вересня з більш значним впливом. Отже, бажано вжити запобіжних заходів, що ведуть до цієї дати. Експерти в галузі охорони здоров'я пропонують дотримуватись наступних рекомендацій у періоди підвищеної сонячної активності:

Проводьте більше часу на свіжому повітрі.

Уникайте алкоголю та жирної їжі.

Переконайтеся, що ви висипаєтеся, лягаючи спати раніше.

Включіть контрастний душ у свій порядок дня.

Не допускайте зневоднення, випиваючи достатню кількість води.

Дотримуючись цих рекомендацій та піклуючись про своє здоров'я під час очікуваних магнітних бур, ви зможете краще впоратися з можливим дискомфортом та підтримувати своє гарне самопочуття.

Читайте також:

Усі плутатимуть їх з оливками: рецепт закусочних слив на зиму

Ви навіть не здогадувалися: чому вночі бажано спати в шкарпетках

Зірка "Сватів" Ганна Кошмал розповіла про містичні проблеми зі здоров'ям: "Що це, як це описати?"