Трагічний інцидент стався у Бучанському районі Київської області у вівторок, 15 серпня, за участю автомобілів Hyundai та Skoda. Автомобіль Hyundai зіткнувся зі Skoda на високій швидкості, внаслідок чого обидві машини вилетіли за межі дороги і зрештою зіткнулися з електричним стовпом. На жаль, водій Skoda загинув у аварії, є повідомлення про інших постраждалих.

Про це пише «obozrevatel»

У прес-службі поліції Київської області інцидент підтвердили та згодом порушили кримінальну справу за фактом смертельної ДТП. За попередніми даними, водій Hyundai, 25 років, їхав із перевищенням швидкості 230 кілометрів на годину трасою між Бучею та Ворзелем у напрямку Ірпеня. Паралельно із цим 35-річний водій Skoda виконував маневр на перехресті.

Результат аварії під Києвом
Результат аварії під Києвом

Внаслідок зіткнення обидва автомобілі вилетіли за межі проїзної частини та зіткнулися з електричним стовпом. На жаль водій Skoda від отриманих травм помер на місці аварії. Водій Hyundai та два пасажири другого автомобіля отримали травми різного ступеня важкості та були доставлені до лікарні для надання медичної допомоги.

Результат аварії під Києвом
Результат аварії під Києвом

Цей інцидент є похмурим нагадуванням про важливість дотримання швидкісних обмежень та практики безпечного водіння для запобігання таким трагічних подій.

Читайте також:

Так роблять у Німеччині: рецепт швидких маринованих яєць лише за 20 хвилин

Платити за комуналку можна вчетверо менше: кому належить і як оформити

Вкрали і крадуть далі: гуманітарний штаб ЛОВА використовував підпільний склад в Убинях