З глибоким сумом ми сумуємо про загибель ще одного відважного воїна, справжнього патріота України Назарія Зеленевича зі Львівської області. У віці 25 років він пожертвував собою, борючись проти російського агресора на Донеччині. Назарій був солдатом батальйону "Карпатська Січ", служив командиром взводу "Білих Бісів" другої сотні, яким керував Олег Куцин.

Про це пише «obozrevatel»

Назарій, який народився 29 червня 1998 року в селі Риків Стрийського району Львівської області, був спонуканий непохитною любов'ю до своєї країни. З самого початку повномасштабного вторгнення він самовіддано зголосився захищати свою Батьківщину на передовій. 8 серпня 2023 року його життя трагічно обірвалося під час мужнього бою на Лиманському напрямі фронту на Донеччині.

Назарій Зеленевич
Назарій Зеленевич

Назарій залишає своїх скорботних батьків, Ігоря та Олександру, сестру Роксолану та наречену Діану. Його самовідданість і самовідданість назавжди залишаться в пам'яті та шануванні його співвітчизників і всіх тих, кому дорога свобода та справедливість.

Козовська сільрада висловила співчуття та щире співчуття рідним та близьким Назарія. У своєму прагненні захищати Україну він віддав найдорожче своє молоде життя. Хай упокоїться з миром Герой Назарій, і нехай дарує йому Господь прощення та вічний спокій у Царстві Небесному.

Назарій Зеленевич
Назарій Зеленевич

Спільнота буде проінформована про деталі організації похорону, що дозволить усім віддати шану цьому загиблому герою і попрощатися з ним востаннє.

Читайте також:

ЗМІ розповіли, чому Україна планує скасувати безвіз з Ізраїлем: справа у витоку інформації

Ціла банка йде за пару хвилин: рецепт баклажанної ікри з яблуками та буряками

Ось це пощастило: у старому сараї знайшли занедбані раритетні машини вартістю 500 тисяч доларів