У ніч проти 10 серпня в Домодєдово Московської області спалахнула серйозна пожежа.

Так, у МНС Росії заявили, що у будівлі на Об'їзному шосе в селі Костянтинове в Домодєдово сталася потужна пожежа на площі близько 1,2 тис. кв. м. Причини у відомстві не називають.

"О 01:15 мск до ГУ МНС надійшло повідомлення про спалах за адресою: місто Домодєдове, село Костянтинове, Об'їзне шосе вл. 1 стор. 1. Наразі площа пожежі становить 1 тис. кв. метрів", - сказано в повідомленні ГУ МЧ Росії.

Полум'я було локалізовано близько половини п'ятої ранку.

За словами очевидців, спочатку в Домодєдово прогриміли вибухи, після яких почалася пожежа.

"Так, я бачила, як воно вибухнуло!", - мешканці Домодєдово повідомляють, що чули два звуки вибуху, потім почалася пожежа. За їхніми даними, пожежа сталася на території у районі котельні.

Російський Telegram-канал "Shot" стверджує , посилаючись на місцевих жителів, що причиною пожежі став вибух балонів із газом, оскільки у місті відзначають дивні запахи.

Більшість же російських ресурсів новин з посиланням на регіональне МНС повідомляють, що в Домодєдово спалахнув автосервіс на площі 1 тис. кв. м.

Разом з тим варто сказати, що в Домодєдово знаходиться один з чотирьох основних аеропортів Москви і Московської області. Аеропорт розташований на межі міського округу Домодєдово та Раменського району Московської області, за 45 кілометрів на південний схід від центру Москви, за 22 кілометри від МКАД. Крім того, він входить до двадцятки найбільш завантажених аеропортів Європи.

Не дивно, що близько 4-ї години ранку в аеропорту Домодєдово було затримано 15 рейсів і два скасовано.

А ще на табло в аеропорту Внуково з'явився напис "Закриття повітряної зони". Telegram-канал Baza навіть писав, що у Внукові було введено план "Килим", який діє при виявленні невідомих чи небезпечних об'єктів у небі. Якщо вірити даним сервісу "Яндекс Розкладу", то в аеропорту Внуково на тлі події було затримано 24 рейси. Обмеження було знято з 5:15

Зазначимо, що в Міноборони РФ вранці 10 серпня заявили про 13 безпілотників, які вночі атакували Росію і анексований Крим.

"Два БПЛА, що летять у напрямку міста Москви, знищені засобами ППО в небі над Малоярославським районом Калузької області і над територією Одинцовського району Московської області. Поблизу міста Севастополь черговими засобами ППО були вражені два БПЛА, ще 9 придушені засобами радіоелектронної боротьби і не досягнувши мети потерпілих в акваторії Чорного моря. Внаслідок припинених терористичних атак постраждалих та руйнувань немає", - заявили у відомстві.

Читайте також:

Паніка у Кремлі: Шойгу вже не витримав через західну допомогу Україні

Оце зарплати: українців запрошують на роботу до Норвегії. Про такі суми багато хто мріє

Це якесь прокляття: у онкохворої Анастасії Заворотнюк виникли нові неприємності