На Закарпатті викрито у зловживанні керівництво районного територіального центру комплектування – начальник одного з підрозділів РТЦК використав військовослужбовців для будівництва власного будинку.

Як повідомили у Державному бюро розслідувань, з початку березня цього року за наказом начальника одного з відділів Ужгородського районного територіального центру комплектування та підтримки солдати замість служби проводили будівельні роботи у його маєтку.

Наголошується, що військовий комісар народився і навчався на території РФ і зараз змушував мотивованих та патріотичних підлеглих будувати йому маєток.

1 серпня 2023 року на місці будівництва, а також у приміщенні та робочому кабінеті фігуранта працівники ДБР провели низку обшуків. На будівництві було виявлено трьох солдатів, які виконували будівельні роботи. Вони нині дають свідчення слідству.

Також під час обшуків було вилучено $3,5 тис., атрибутика Російської Федерації (монети, документи про здобуття освіти в РФ), одяг з емблемами СРСР та РФ, посвідчення офіцера МО СРСР, а також значки, кокарди та навіть георгіївська стрічка.

Читайте також:

Вони проковтнуть? Путін витратив пенсії мільйона росіян, щоб завдати ударів по Одесі

Удар по Путіну та його престижу: Маломуж розповів про наслідки нового удару по Москві

Путін почне заїкатися: у бік Росії полетіли північнокорейські ракети. Що сталося