Часто трапляється так, що багато українців дізнаються, що вони переплатили за доставку газу. Люди одразу починають панікувати, думаючи, що їм ці гроші не повернуть.

Однак, зневірятися не потрібно. Для того, щоб повернути гроші, переплачені за доставку газу, як повідомляє "Газправда" , необхідно підготувати пакет документів та звернутися з ним до найближчого Центру обслуговування клієнтів Газмереж або надіслати поштою:

письмову заяву, в якій ви просите повернути переплачені гроші за доставку газу;

копію паспорта (1-6 сторінок);

копію ідентифікаційного коду;

довідка з банку з реквізитами карткового рахунку (може бути автоматично згенерована в мобільному додатку банку, що повинна містити IBAN карткового рахунку);

копії квитанцій у сумі переплати.

При цьому в компанії радять заздалегідь дізнатися про розмір переплат у Контакт-центрі або Центрі обслуговування клієнтів. Якщо за Вашими підрахунками сума виявиться іншою, потрібно буде додати до заяви копії квитанцій про послуги розподілу природного газу за останні 3 роки. Саме на їх підставі зроблять звіряння.

У разі виникнення додаткових питань звертайтесь до Центру обслуговування клієнтів або Контакт-центру Газсети за номерами:

066-300-2-888 (Vodafone);

098-300-2-888 (Київстар);

093-300-2-888 (Lifecell);

057-708-01-87 (Укртелеком);

056-747-36-35 (Укртелеком).

Читайте також:

Тетя Сара розуміється: рецепт незвичайної кабачкової ікри за єврейським рецептом

Підвищення податків у серпні: хто з українців має заплатити ще більше

Терміново несіть добавку: рецепт кабачкового закусочного кексу з сиром та горіхами