Ні для кого не секрет, що Крим став першим регіоном України, який опинився під російської окупацією і сталось це аж 9 років тому. На сьогоднішній день українська влада заявляє, що для звільнення Криму та відновлення територіальної цілісності України у нас є зброя, тиск і санкції. Тому цей момент однозначно настане.

Наразі військово-політичне керівництво України говорить про неминучість деокупації Криму, оскільки громадяни України потерпають на тимчасово окупованому півострові від систематичних грубих порушень прав людини. Крім того, Російська Федерація використовує Крим як плацдарм для своєї агресії на Півдні України, обстрілюючи ракетами та дронами українські міста.

Напередодні у коментарі ТСН керівник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов заявив, що українські військові скоро зможуть звільнити окупований росіянами Кримський півострів.

Так, відповідаючи на питання щодо можливого входу українських військ до Криму, голова української військової розвідки ствердив, що це станеться "скоро".

Водночас керівник ГУР не назвав конкретної дати деокупації півострова, але підтвердив, що це станеться невдовзі.

Нагадаємо, що останніми днями Збройні сили України знищили три великі склади російської армії в тимчасово окупованому Криму. За словами ексдепутата Держдуми Сергія Маркова, вибухи були такої сили, що довелося навіть відселяти людей із селищ та зупиняти рух трасою А-291 "Таврида".

Читайте також:

Крим підкидає від ударів: на півострові знову неспокійно, окупанти не знають, куди ховатися

Це прокляття вже назавжди: у росіян знову почалися проблеми із Кримським мостом

Справжнє пекло в Криму: рознесло авіабазу та нафтобазу. окупанти тікають

Путіна вже підкидає на стільці: чим такий важливий Кримський міст для Кремля