Ні для кого не секрет, що інтимні переваги людини точно характеризують її внутрішній стан і, що важливо, можливі психічні відхилення, які можуть бути пов'язані з травмами, заподіяними в дитинстві.

Так світова історія психіатрія описує всіх світових диктаторів як глибоко закомплексованих особистостей з купою проблем. Те саме стосується й ближнього оточення диктаторів, таких як, наприклад, голова ПВК "Вагнер" Євген Пригожин.

Нещодавнє розслідування The Insider оголило подробиці сексуального життя голови ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Виявляється, голова ПВК "Вагнер" Євген Пригожин воліє незайманих дівчат, яких називає "шампуньками" - на честь одноразових шампунів у готелях, які прийнято один раз використати та викинути.

Детальніше про сексуальний досвід із головою ПВК "Вагнер" Євгенією Пригожиним заявила одна дівчина, яка зізналася, що продала Пригожину свою цноту, після чого сильно пошкодувала про це.

За словами дівчини, Пригожин замовляв одразу багато різних дівчат трохи старших за 18 - їх тримали у спеціальному готелі Solo Sokos Hotel Vasilievsky на Василівському острові в Санкт-Петербурзі. При цьому Євген Пригожин займався незахищеним сексом: він вважав, що таким чином він "заряджає" дівчат своєю енергією, а ті, своєю чергою, допомагають йому уникнути старіння. Загалом, дивлячись на Прихожина не скажеш, що він виглядає молодо, тому найімовірніше ця схема Пригожина з омолодження не працює.

Він шукав дів і називав їх "шампуньки". Як мені потім розповіли, у нього є бзик на цьому - позбавляти невинності. А "шампуньки" - за аналогією з шампунями в готелі: відкриваєш і викидаєш. Гроші він просто залишив чаркою на стільці, 100 тисяч: 40 я мала взяти собі, 60 тисяч віддати сутенерці", — сказала дівчина.

Крім іншого, дівчина зазначила, що "все було дуже швидко, у нього дуже маленький член, у якому ще якісь кульки під шкірою". Зазначається, що модна тема у деяких чоловіків, особливо на зоні, сам Пригожин відбував покарання в СРСР.

Читайте також:

Такого в Росії не прощають: за що Пригожину відрізали палець на руці

Пригожина більше немає: хто тепер очолюватиме головорізів із "Вагнера"

"Їх вже не існує": Путін розповів, що сталося з "вагнерівцями" та ватажком Пригожіним