Найближчими днями Україну можуть накрити серйозні дощі з грозами та блискавками. Відразу обмовимося: не плутайте потужні вибухи в небесах із ракетними обстрілами.

Якщо вас попередили про повітряну тривогу - відразу біжіть в укриття або дотримуйтесь правила "двох стін". І не важливо – чи йде дощ чи не йде.

Тепер – докладніше про те, що буде з погодою найближчого дня, зокрема, 27 липня.

За інформацією синоптиків, погода дуже зміниться: будуть грози, зливи та блискавки.

"Попередження про небезпечне метеорологічне явище для Київщини. Хмарно. Вночі та вранці дощ сильний, вдень помірний дощ, гроза. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями шквали 15-20 м/с. Температура вночі , вдень 20-25 °, по Києву вночі 16-18 °, вдень 20-22 °.

Попередження про небезпечне метеорологічне явище: 27 липня грози, шквали 15-20 м/с; вночі та вранці сильний дощ, жовтий рівень небезпеки", - повідомили в Українському Гідрометцентрі.

Нагадаємо, раніше синоптики повідомляли, що осінь в Україні буде досить "грайливою": майже літня температура чергуватиметься потужними дощами та осінніми холодами.

Однак ближче до кінця вересня українці знову зможуть відчути настання літа: температура в більшості центральних регіонів України коливатиметься в межах 20-23 градусів.

Ближче до жовтня настане "оксамитове літо", яке теж чергуватиметься дощами та дуже комфортною, теплою погодою.

Читайте також:

Буде "ламати" шість днів поспіль: українців попередили про небезпечну магнітну бурю

Будьте готові до сюрпризів: у Києві повернули плату за паркування. Що потрібно знати

Прицмокуватимете від задоволення: рецепт незвичайного плову з макаронів з м'ясом. Жодного рису