Експерти українського Instagram-блогу "Рослини від Василя Івановича" про садівництво та городні роботи у новій публікації розповіли, чим підгодовувати троянди у червні.

"Червень - місяць, в якому починають розпускатися троянди. Щоб ця краса була незабутньою і тривала довго, рослинам необхідне підживлення. Троянди дуже люблять органіку, так що готуйте саме її в першу чергу", - порадили експерти.

Готовими розчинами потрібно удобрити землю під трояндами. Курячий послід

Курячий послід є цінним, швидкодіючим та концентрованим органічним добривом. Ще б пак, в його основу входить велика кількість поживних речовин, яких дуже потребують троянди. Це добрива втричі більш насичене, ніж хімічні добрива.

Курячий послід для підживлення потрібно підготувати. Для цього курячий послід, що перепрів, розводять з водою в пропорції один до десяти, настоюють 5 днів, після чого розводять 1 частину настою в 3 частинах води. Один літр коров'яку розведіть у 10-літровому відрі води, наполягайте 10 днів, а потім розбавте в пропорції 1:2 . Експерти рекомендують також підсипати багате на фосфор, кальцій та інші корисні елементи кісткове борошно під кожен кущ по дві або три столові ложки. Купити кісткове борошно можна у зоомагазинах.







Читайте також:

Продається в будь-якій аптеці: завдяки цьому засобу ваші троянди будуть цвісти навіть восени

Троянди будуть радувати вас пишними бутонами: ось що з ними потрібно зробити у липні

Троянди будуть обсипатися і більше не зацвітуть: не удобрюйте їх цими речами в жодному разі

Троянди цвітимуть до пізньої осені: підгодуйте їх цим простим засобом з аптеки