Страх Кремля перед внутрішньою дестабілізацією та переворотом призвів до посилення таємності поїздок Володимира Путіна країною. Маршрути візитів президента Росії наразі ховаються від громадськості, про що повідомили The Moscow Times інформовані джерела.

Про це пише «unian»

Підвищене занепокоєння нібито пов'язане із бунтом Євгена Пригожина, який, мабуть, потряс Кремль. У результаті всі в адміністрації наразі перебувають під підозрою Федеральної служби безпеки (ФСБ).

Прикладом цієї нової реальності став нещодавній брифінг офіційного представника президента Росії Дмитра Пєскова. Він повідомив про подорож Путіна до одного з регіонів країни, але не повідомив конкретних подробиць про місце. Пєсков назвав «очевидні причини» не розголошувати таку інформацію, залишивши громадськість у невіданні щодо місцезнаходження тирана.

Незабаром після заяви Пєскова з'ясувалося, що Путін вилетів до Мурманська, міста, розташованого більш ніж за 2000 км від кордону з Україною. Під час відвідин Центру будівництва великих морських споруд Путін також провів нараду з питань освоєння Арктики.

Більше того, нещодавно з'явилися побоювання щодо здоров'я Путіна та підозри на появу ознак недоумства. Повідомляється, що під час зустрічі в Кремлі він заплутався у віці дитини, про яку йшлося у розмові. Крім того, коли йому повідомили про російських солдатів, які загинули в Україні, він відповів: «Передайте їм мій привіт».

У світлі ситуації Держдума Росії ухвалила закон про значне збільшення резерву мобілізаційних резервів у країні. Новий закон підвищив верхній віковий ценз всім категорій військовослужбовців у запасі п'ять років. Отже, особи, які раніше не підпадали під критерії мобілізаційного віку, тепер можуть бути відправлені на фронт.

Читайте також:

Несподіваний грошовий успіх: названо знак Зодіаку, на якого чекають потужні сюрпризи

Не іржавіють десятиліттями: названі б/в машини з якісним металом

Йому навіть не потрібен бензин: General Motors показав міні-електромобіль лише за 5 тисяч доларів