Чутки про те, що президент Росії Володимир Путін має двійники, ходять давно. У недавньому інтерв'ю «Главреду» колишній нелегал КДБ СРСР і Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Жирнов, який нині проживає у Франції як політемігрант і письменник, розповів про ознаки, які можуть свідчити про наявність близнюків, які зображають Путіна.

Жирнов стверджував, що це уявні «Путини» різняться як зовні, а й поведінкою. Він вказав на конкретний випадок у липні 2022 року, коли бычили Путіна, який прогулювався з міністром оборони Сергієм Шойгу, і його дочкою в Санкт-Петербурзі. За словами Жирнова, під час цієї зустрічі у Путіна було повністю паралізовано праву руку, і в нього з'явилися хода і манери старого. Однак наступного дня, 31 липня, в день ВМФ Росії, Путін, здавалося, був сповнений сил, стрибаючи, як козеня, з корабля на корабель і потискуючи всім руки. Цей різкий контраст привів Жирнова до думки, що Путіна зображують дві різні людини.

Важливо зазначити, що твердження про двійників чи двійників політичних діячів часто ґрунтуються на припущеннях та теоріях змови, проте з'являється все більше доказів того, що Путін має двійників.

Читайте також:

Захочеться їсти ложками: рецепт домашньої аджики "Пальчики оближеш"

Скільки потрібно буде платити за дітей цього року: названо розмір аліментів-2023

Ця деталь у машині спричиняє рак: європейці хочуть заборонити її вже з наступного року. У вас таке теж є