Як повідомляє Центр національного опору, у Білорусі сталося зіткнення між "вагнерівцями" та білоруськими прикордонниками, останні "відійшли".

"За повідомленнями місцевого підпілля, в районі міста Наровля на Гомельщині розпочалося облаштування приміщень для розміщення передових груп "Вагнер", – йдеться у повідомленні.

Російські найманці вже 19 липня провели розвідку місцевості поблизу населеного пункту Дятлик, що поблизу українського кордону. Під час цих дій сталося зіткнення між найманцями та прикордонниками Білорусі, останні відійшли та не перешкоджали "роботі" російських найманців.

Нагадаємо, що військові Білорусі та ПВК "Вагнер" мають намір провести спільні навчання поблизу кордонів Польщі. Найманці Євгена Пригожина та солдати регулярної армії РБ розробили "дорожню карту" з підготовки та передачі досвіду для місцевих військових. Навчання відбудеться на полігоні "Брестський". Підрозділи сил спеціальних операцій проводять разом із російськими найманцями відпрацювання виконання навчально-бойових завдань.

Читайте також:

"Їх вже не існує": Путін розповів, що сталося з "вагнерівцями" та ватажком Пригожіним

"Їх вже не існує": Путін розповів, що сталося з "вагнерівцями" та ватажком Пригожіним

Може приклеювати бороду: у мережі показали, як "вагнерівець" Пригожин вміє міняти зовнішність