Відома компанія HMD Global представила новий мобільний телефон у своїй базовій лінійці пристроїв Nokia 150 2023 року випуску. Цей кнопковий телефон відрізняється стильним дизайном і корпусом з полікарбонату, що гарантує довговічність без вицвітання до десяти років. Він доступний у трьох кольорах: червоний, чорний і синій, і має великі окремі кнопки клавіатури для зручного набору тексту.

Про це повідомляє «finance»

Nokia 150 (2023) оснащений 2,4-дюймовим дисплеєм та підтримує карти пам'яті до 32 ГБ. Однак він працює лише в мережах 2G, а підтримки мереж LTE немає. Телефон оснащений акумулятором ємністю 1450 мач, який можна заряджати через роз'єм micro-USB потужністю 2,75 Вт.

Інші особливості Nokia 150 (2023) включають бездротове FM-радіо, традиційний 3,5-мм роз'єм для навушників і 0,3-мегапіксельну камеру на задній панелі зі світлодіодним спалахом, який можна використовувати як ліхтарик.

Новинка від Nokia
Новинка від Nokia

Телефон дебютував у Китаї за ціною 229 юанів, що становить приблизно 30 доларів. На даний момент немає інформації про глобальні плани запуску цієї моделі.

Це досить несподівана новинка, тому що практично всі люди на планеті звикли до смартфонів, які вже давно не мають кнопок. Однак є думка, що телефон знайде своїх майбутніх власників.

Читайте також:

Хитра собака показала, як приймає безкоштовний душ на автомийці, поки люди цього не бачать. Відео

Цього ще не вистачало: на скільки подорожчає бензин найближчим часом. Прогноз

Оце сюрприз: хто з українців вже з серпня не зможе переказати гроші на карту. Нові правила