Ніхто не заперечуватиме, що наші предки знали як захистити свій будинок від негативної енергії. Недарма вони оточували свої двори та житла певними деревами, квітами, травами.

І справді, захистити будинок від нещасть та залучити удачу можна не лише за допомогою складних ритуалів та дорогих елементів декору. Допомогти у цьому питанні можуть і кімнатні рослини. Правильно підібрані, вони принесуть у будинок щастя, удачу та фінансове благополуччя.

Алое

Алое добре мати там, де люди часто хворіють, що говорить про ослаблене біополе вдома. У народі вірять, що рослина захищає будинок від проникнення хвороб та магічного впливу.

Кактус
Достаток шипів відносить його в ранг рослин-вампірів. Але можна поставити кактус у правильне місце. Наприклад, біля вхідних дверей. Тоді він захищатиме будинок від усього зла, яке намагатиметься увійти до будинку.

Традесканція
Цей вазон любить кухню та передпокій. Ті місця, куди приходять гості. Він очищає будинок від чужої негативної енергетики, а людям із злими думками зовсім не дає увійти.

Ароматна герань
здатна виганяти своїм запахом все зло. Вона буквально очищує будинок від негативної енергії. Цю рослину прирівнюють до найпотужніших оберегів та радять тримати всім.

Молочай

Саме цю рослину вважають вартовим позитивної енергетики будинку. Воно надійно охороняє домочадців від пліток та постійних сварок. І також молочай сприяє згладжуванню конфліктних ситуацій, що несподівано виникають, між господарями і людьми, що прийшли до них.

Крім того, що рослина оберігає житло від бід у будь-якому їх прояві, має цілу низку лікувальних властивостей. Всі, у кого вдома росте молочай, відрізняються міцним імунітетом і практично не хворіють на простудні захворювання.

А ще потужною силою володіють польові квіти . Так, полин, звіробій, меліса, будяко, часник, кропива і барвінок споконвіку вважалися потужними оберегами. Засушіть їх і розкладіть під порогом будинку, біля підвіконня та біля ліжка. Вони захищатимуть від біди та нещастя.

Читайте також:

Енергетика у вашому будинку буде завжди поганою: названо 8 звичок, що притягають біди

Приносить удачу, береже від бід: чому треба тримати квіти лаванди у будинку

Терміново це викидайте: названі предмети, які притягують лихо до вашої оселі