Волонтери сьогодні найчастіше до зони СВО збирають посилки з їжею, одягом, медикаментами, засобами реабілітації, технікою та інструментами.

Стало відомо, що у російському Благовіщенську 22 липня відбудеться концерт, присвячений збиранню коштів на допомогу окупантам, які воюють в Україні. Влада регіону через соцмережі запрошує благовіщенців подивитися виступ та надати допомогу.

Захід пройде на території ОКЦ 22 липня з 18:00 до 21:00. Учасниками концерту стануть благовіщенські рок-гурти та танцювальний колектив АТТА ДЕНС, ще одні учасники приїдуть із Білогірська – це гурт Zаря 35-ї армії. Крім того, городяни побачать виступ спортсменів спортклубу "Машина".

Вся ця тусовка збирається з єдиною метою – зібрати на фронт сміттєві мішки, стерильні серветки, анальгетики, подушки, ковдри та речі – футболки, майки, шорти до 58 розмірів, кеди будь-якого розміру. Крім того, для відправки до зони СВО збирають похідні плитки на бензині, засоби від комарів, гризунів, вологі серветки, вологі рушники, термоси тощо.

Саме такий специфічний набір "юного СВО-шника" оголосили у соціальних мережах. Збір грошей та пожертв буде проходити під патріотичні пісні та спортивні ігри.

"На заході працюватимуть ростові ляльки, за кожне фото потрібно заплатити 50 рублів, пройде невеликий аукціон від спонсорів, роздача кульок кольору нашого російського прапора, також ми спеціально замовили 100 авторських листівок, кожен зможе залишити свої теплі слова для наших хлопців. У сцени буде стояти ящик зі збору коштів, з усіма правилами, пломбами тощо. Також ми організуємо збирання речей для наших бійців, для госпіталів, які знаходяться не в Благовіщенську", - розповів організатор концерту Ігор Меметов.

Читайте також:

До нього ніхто не приходив, лежав удома: не стало відомого актора з культових серіалів

У Путіна так захопилися ударами по Україні, що пропустили черговий потужний приліт Кримом. Триває евакуація

Прийде заплатити 100 гривень за кожен квадратний метр: юрист розповів про податок для українців