З Москви та області з'явилися повідомлення про отримання таємничих записок родичами російських окупантів. Різні російські ЗМІ поділилися обліковими записами москвичів, які знайшли ці записки у своїх поштових скриньках, на дверях і навіть на автомобілях.

Про це пише "unian"

Рукописні повідомлення мають напис «Ми знаємо» і включають такі деталі, як номери полку, роти і взводу російських окупантів. Вони також звинувачують отримувачів у тому, що вони пов'язані із вбивцями. Ці інциденти сталися після удару української армії по штабу російських військ в окупованому районі Бердянську, внаслідок якого було ліквідовано заступника командувача Олега Цокова і, можливо, підполковника Олександра Горіна.

Листи у Москві
Листи у Москві

Листи у Москві
Листи у Москві

Крім того, підозри викликав нещодавній розстріл колишнього командира підводного човна Станіслава Ржицького в Краснодарі, оскільки він міг бути причетний до російської ракетної атаки у Вінниці, яка забрала життя 28 людей. Слід зазначити, що родичі Ржицького стверджують, що заяву про відставку він подав до повномасштабного вторгнення РФ до України, хоча це залишається неофіційною інформацією.

Листи у Москві
Листи у Москві

У статті розглядається поява в Москві та Підмосков'ї анонімних записок, адресованих родичам російських окупантів. На цих записах стоїть ефектний напис "Всі ми знаємо" і містяться відомості про військові частини, в яких служать російські окупанти.

Читайте також:

Спробуйте ці народні хитрощі – кліщів на вашій ділянці більше не буде. Перевірено на собі

Росіяни в паніці: з'явилися подробиці потужних ударів Севастополем

Українським мамам розповіли, як можна отримувати щомісяця по три тисячі на дитину