Передбачуваний образ Євгена Пригожина, що знаходиться в таборі, який побудований для «Вагнерів» у Білорусі, може мати достовірність, оскільки лідер групи «Вагнера» в цей період знаходився на шляху до Білорусі.

Про це пише «pravda»

Рано вранці в проросійських Telegram-каналах з'явилася фотографія, на якій людина, схожа на Євгена Пригожина, одягнена виключно в спідню білизну і сидить на ліжку в наметі.

Як повідомляє «Білоруський Гаюн», канал, який опублікував цю фотографію о 11.52, спочатку вказав, що фотографія з'явилася в одному з чатів. Крім того, вони заявили: «У метаданих вихідної фотографії дата зйомки – 12 червня, 7:24 ранку». Однак пост зазнав наступних змін, внаслідок чого дата була змінена з червня на липень.

Припустимо, що ця фотографія справді була зроблена 12 липня о 7:24 ранку, з чого випливає, що Євген Пригожин справді перебував у таборі під Осиповичами, а точніше, ночував у цьому місці.

Пригожин без штанів: скрін із мережі
Пригожин без штанів: скрін із мережі

11 липня повідомлялось, що літак Євгена Пригожина втретє прибув до Білорусі. Він приземлився у Мачулищах о 19:40. Потім о 20:05 два вертольоти, а саме Мі-24 та Мі-8 ВПС Республіки Білорусь, вилетіли з аеродрому «Мачулищі» у бік району Осиповичі.

Наступного дня, 12 липня, гелікоптери Мі-24 та Мі-8 ВПС Республіки Білорусь вкотре вирушили в рейс до Осиповичського району з Мачулиша, повернувшись до Мачулиша о 14:27. і 14:30 Що важливо, лише за 2 години 20 хвилин літак Пригожина вилетів з Мачулиша до Російської Федерації, а саме до Санкт-Петербурга.

Отже, якщо фотографію справді було зроблено 12 липня о 7:24 ранку, то цілком імовірно, що Пригожин прибув до Мачулища ввечері 11 липня, згодом був доставлений на гелікоптері до наметового містечка у селищі Таргет, провів там ніч, а другого дня виїхав з Мачулища.

Читайте також:

Ось чому ваші квіти погано ростуть чи сохнуть: 5 головних помилок, які повторює кожен

Готується 15 хвилин: рецепт "ледачого" м'ясного пирога на кефірі. Готуйтеся до насолоди

Не викидайте використану заварку: 5 способів застосування чаю на городі та в саду