Українська сенсація боксу Олександр Усик, об'єднаний чемпіон світу у надважкій вазі, потрапив до заголовків газет своєю безтурботною заявою про балотування на пост президента України.

Про це пише «obozrevatel»

Під час недавнього інтерв'ю на YouTube-каналі Seconds Out 36-річний боєць грайливо відповів на запитання про свої плани, якщо довгоочікуваний бій із Тайсоном Ф'юрі не відбудеться. Вусик жартома заявив, що розгляне можливість повернення в суперважкий дивізіон, відновлення всіх поясів, а потім переходу до політичної кар'єри глави держави.

Гумористичний коментар Усіка швидко привернув увагу, особливо у російських державних ЗМІ, які охоче розділили його заяву. Пропагандистські інформаційні агенції, такі як ТАСС та РІА Новини, а також видання «Известия», широко висвітлювали слова українського боксера у своїх головних новинах.

Скрин посту з Телеграм
Скрин посту з Телеграм

Хоча зауваження Усіка було жартома, воно знайшло відгук у публіки і викликало розмови про його потенційне майбутнє за межами боксерського рингу. Грайливий коментар Вусика як шановного спортсмена і популярної фігури в Україні додає нотку гумору до хвилювання навколо його кар'єри, що триває, і ще більше демонструє його харизму як у світі бокс, так і за його межами.

Скрин посту з Телеграм
Скрин посту з Телеграм

Тема статті обертається навколо Олександра Усика, об'єднаного чемпіона світу у надважкій вазі, та його безтурботного коментаря про балотування на пост президента України. Зауваження Усіка, зроблене під час інтерв'ю, привернула увагу і підхопили російські державні ЗМІ. Хоча це було сказано жартома, це викликало розмови про його потенційне майбутнє за межами боксу.

Читайте також:

"Пекельний апельсин": як виглядав спортивний ЗАЗ "Таврія", що рве потужні іномарки

Як зрозуміти, що вашим відносинам прийшов кінець: названо 5 фраз, які повинні насторожувати

Ваші троянди будуть пишно цвісти навіть у спеку: секрети, про які не всі знали