Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков), який є одним із найбільш неоднозначних пропагандистів Російської Федерації, попередив про потенційну ймовірність нової "ходи на Москву" з метою повалити військово-політичне керівництво Російської Федерації.

Докладніше про заяву Ігоря Гіркіна щодо нового перевороту в Російській Федерації інформує УНІАН.

Нові заяви Ігоря Гіркіна засновані на реакції після бунту засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина через вимушену відставку командувача 58-ї армії РФ Івана Попова.

Ігор Гіркін заявив, що звернення, яке записав незадоволений Попов до росіян - новий "найнебезпечніший прецедент" для РФ, і за цим будуть наслідки.

"Майже заколот. Тим більше, що цього разу його створив не якийсь карний злочинець, який волею фортуни пробився "з бруду в князі", а натуральний кадровий генерал. (І "не з гірших")", - заявив Ігор Гіркін.

Ігор Гіркін зазначив, що до моменту розпаду російської армії - "рукою подати", як і від нової спроби військового захоплення Москви.

"Від нового "походу на Москву" у виконанні регулярної армії нас відокремлює лише нову велику військову поразку. Якого дуже хотілося б уникнути, але Фанерний і Му-Му - вони ненавчальні... Вони провокують...", - вважає Ігор Гіркін.

До речі, "Фанерним" та "Му-Му" Ігор Гіркін у своєму "блозі" називає голову Міноборони РФ Сергія Шойгу та начальника Генштабу ЗС РФ Валерія Герасимова.

Читайте також:

"Навіть розбиратися не будемо": Лавров завив і почав погрожувати Україні разом із країнами НАТО

"Було усунено": у британській розвідці розповіли, що сталося з путінським генералом Суровікіним

Росіяни показали, як їх виставили з Ізраїлю: сплять на підлозі в аеропорту та не можуть купити їжу