11-12 липня Олена Зеленська разом із чоловіком Володимиром Зеленським перебувають у Литві з нагоди саміту НАТО. У супроводі президента Литви Гітанаса Наусєди і першої леді Діани Наусєди напередодні вони з'явилися на мітингу на підтримку України у Вільнюсі. При цьому перша леді України продемонструвала автентичний образ від українського бренду GUNIA Project, чим зачарувала не лише українців, але й всю європейську спільноту.

Так, ввечері 11 липня 2023 року президентське подружжя Зеленських виступило на концерті "Підіймаю прапор за Україну в НАТО", який пройшов на центральній площі Вільнюсу. На цей захід дружина президента вибрала патріотичний образ від українського бренду GUNIA Project.

Для цієї історичної події Перша Леді обрала образ від відомого українського арт-проєкту Gunia Project. Олена вдягла сорочку "Франка", доповнивши її молочною крайкою з останньої колекції бренду та моно сережкою.

Переосмислені елементи з писаних гуцульських кахлів та ілюстрації з Трірського псалтиря складаються в наївний орнамент.

Сорочка йде в комплекті з латунним гудзиком у формі серця. Також вказано, що одяг коштує 380$ (це близько 14 тисяч гривень).

До брендової сорочки Зеленська додала крайку приємного молочного відтінку від того ж самого бренду. На сайті говориться, що цей аксесуар ручної роботи натхненний плетеним поясом, який використовувався для підв'язування традиційного одягу. Річ прикрашена геометричним орнаментом, логотипом GUNIA Project та пухнастими помпонами. Її ціна складає 140$ (це близько 5 тисяч гривень).

До слова, Олена Зеленська не вперше обирає вишиту сорочку GUNIA Project. У День вишиванки-2023 Зеленська з'явилася у Сеулі у сорочці з ажурною вишивкою.

Зазначимо, що Gunia позиціонує себе як бренд ексклюзивних речей, що створені на основі традиційних етнічних культур. Марка українського виробництва користується популярністю серед світових знаменитостей. Зокрема, речі від Gunia можна побачити на сторінці в Instagram Кайлі Дженнер. Раніше американська підприємиця та модель похвалилася сервізом у синьо-білих тонах від цього бренду.

Читайте також:

Суворо, стримано та стильно: як виглядала Олена Зеленська на коронації Чарльза ІІІ

Звужені штани зі стрілками та піджак: Олена Зеленська показала стильний образ

У стилі хакі та незвичайних сережках: як Олена Зеленська виглядала на церемонії з королем Чарльзом