У низці областей України, включаючи Волинську, Тернопільську, Чернівецьку, Вінницьку, Миколаївську, Херсонську, а також Хмельницьку та Житомирську області, оголошено про надзвичайний рівень пожежної небезпеки, який діятиме до 12-13 липня.

Про це пише «ТСН»

Повідомлення про це було поширене Українським гідрометцентром. Безумовно, це попередження має критичне значення, оскільки підвищена пожежна небезпека потребує особливої ​​обережності та запобіжних заходів з боку мешканців та органів державної служби.

Червоний рівень небезпеки в Україні
Червоний рівень небезпеки в Україні

У таких умовах необхідно бути пильними та дотримуватись усіх приписів та рекомендацій, пов'язаних із запобіганням пожежам та охороною навколишнього середовища. Всім громадянам рекомендується утриматися від використання відкритого вогню на відкритих територіях та лісових масивах, а також виявляти підвищену обережність при поводженні з вогнем та горючими матеріалами.

Червоний рівень небезпеки в Україні
Червоний рівень небезпеки в Україні

Закликаємо всіх мешканців зазначених областей дотримуватись правил пожежної безпеки та бути готовими до можливих надзвичайних ситуацій. Тільки спільними зусиллями та відповідальною поведінкою ми зможемо запобігти та обмежити поширення пожеж та забезпечити безпеку нашої землі та населення.

Читайте також:

Ароматизовані цигарки ви більше не купите: що потрібно знати

Приховати не вдалося: Енріке Іглесіас нишком одружився з російською зіркою

Вас точно не мобілізують примусово: список тих, кого не торкнеться мобілізація