На території столичного Гідропарку, де воліє відпочивати молодь, стався дуже гучний скандал. Один молодик перебрав зі спиртним, влаштував бешкет і кидався на поліцейських.

Крім того, він кричав, що "офіційно загрожує розправою із родинами поліцейських".

При цьому, як повідомляє Politeka , вже відомо, чим скінчилася ця історія. Прокуратура не побачила складу злочину та не бачить погроз працівникові патрульної поліції з боку неадекватного п'яниці.

"Я на власні вуха чув, як це муд***ло говорило в обличчя патрульним: «Давай на 1000 баксів посперечаємося, що ти будеш зі***ати по колу». Ні, тут немає складу злочину. Звичайно. Про вбивство всієї рідні взагалі мовчу", - каже свідок інциденту.

Той самий герой, який загрожує сім'ям поліцейських

Раніше популярна українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай потрапила в неприємну ситуацію, коли неадекватний чоловік, який випив, почав обзивати її біля паркування, намагаючись похвалитися тим, що в нього заховано в ширинці.

Невдалим героєм-коханцем виявився столичний рекетир, який представлявся під час конфлікту Ігорем Князем. Пізніше стало відомо, що він справді є бандитом, який у столиці створив групу злочинців, яка вимагала кошти зі столичних МАФів.

Таку злочинну організацію він прикривав корисною "військово-суспільною діяльністю".

З кожного столичного МАФу та наливайки він вимагав від 2 до 4 тисяч гривень. Кошти з нещасних продавців вибивали силою та загрожували зброєю.

З упродовж тривалого часу своєї діяльності чоловік не поніс жодного покарання, оскільки мав певні зв'язки.