У зв'язку з повномасштабною російсько-українською війною, яку розв'язав 500 днів тому Володимир Путін, росіяни цього літа ризикують залишитися вдома або максимум поїхати до Анапи чи Сочі.

Ще б пак, громадянам Росії не раді за кордоном. Так, про біди росіян у цивілізованому світі постійно повідомляють російські паблики.

Так, один із інцидентів стався у готелі Nox Inn Deluxe Hotel 5*. Все сталося у ніч проти 6 липня.

За версією росіян, у них хтось кидався пляшками з балкону. Тоді громадяни Росії пішли до рецепції, щоб поскаржитися, що представники адміністрації їх проігнорували.

Водночас по відео чітко видно, що представники готелю ігнорували не людей, а словесні образи росіян. Співробітник готелю, судячи з кадрів, попросив росіянку поводитися тихіше, оскільки він намагався оформити сімейну пару із двома маленькими дітьми. Однак після зауваження росіянка починає поводитися ще нахабніше і вирішує ще голосніше лаятись при дітях.

Також у мережі є ще одне відео, на якому видно, як троє турків намагаються скрутити росіянина, але той чинить опір. Один із них б'є громадянина Росії ногою в обличчя, а потім завдає йому ударів кулаками. Згодом до них підбігає собака і починає наскакувати та гавкати на чоловіків.

У цей час жінка за кадром каже, що зараз приїде поліція і нецензурно свариться, а також вимагає викликати лікаря.

Зазначимо, що за попередньою інформацією, за кілька годин після поширення відео адміністрація готелю та росіяни все залагодили.

Найімовірніше обидві сторони підписали угоду. Адже росіянка згодом заявила, що інцидент повністю вичерпано.

"З обох боків прозвучали вибачення. Ми визнали, що кожен з нас був по-своєму не правий. Я могла своїми діями спровокувати охорону готелю. Вони зі свого боку теж виявили некомпетентність. Ми вирішили піти один одному назустріч", - сказала вона.

Крім того, готель, швидше за все, компенсує російським туристам витрати на обстеження чоловіка в клініці. Йдеться, ймовірно, про два чека на загальну суму понад 6 тисяч лір.

Читайте також:

Повний крах Кремля та обвал рубля: росіянам заборонили вірити в те, що це вже кінець

Дочка російського актора Машкова, який обожнює Путіна, заради України вже готова на все

Путін не зміг цього приховати: у великому російському місті доведеться оголошувати траур