"Укрзалізниця" (УЗ) запровадила нові функції у своєму додатку для продажу квитків. Тепер українці можуть придбати проїзні документи з можливістю пересадки, навіть у рамках одного і того ж поїзда.

Про це повідомляє «obozrevatel»

Про зміни у правилах продажу квитків повідомила прес-служба УЗ. Для використання нових функцій необхідно оновити програму, і вона буде доступна всім користувачам поступово протягом тижня.

"Іноді маршрут з пересадкою навіть швидше за прямий. Тому обирайте різні варіанти і подорожуйте залізницею", - зазначив Ернест Клименко, директор департаменту з питань інформаційних технологій УЗ.

Як працює пересадка всередині поїзда:

  • Мінімальний час на пересадку між різними поїздами становить 20 хвилин (щоб пасажири мали час для орієнтування на станції).
  • Максимальний час у дорозі – 36 годин (пересадки, що вимагають більш тривалого часу у дорозі, не пропонуватимуться пасажирам).
  • УЗ підбиратиме найбільш зручні рейси для пересадок з мінімальною відстанню за маршрутом.

Ця функція буде корисною для тих, хто не може придбати квитки на весь маршрут. Вона також допоможе самій УЗ більш раціональному використанні можливостей перевезення пасажирів.

"Якщо в поїзді немає одного вільного місця протягом усього маршруту, система запропонує пасажиру під час поїздки просто пересісти на інше місце, яке звільнить пасажир, що виходить раніше. У такому разі пасажиру прийде два квитки на один і той же поїзд", - пояснили в "Укрзалізниці".

Читайте також:

Веселась у бікіні на пляжі: Ксенія Мішина здивувала витівкою в день, коли Україна сумувала

В українських поїздах розпочинають роботу озброєні патрулі. Що потрібно знати

З ганьбою вигнали з Кремля: Співаку, який підтримував вторгнення в Україну, сподобався Путіну