Наприкінці червня у місті Ужгороді стався кричущий інцидент, коли нетверезий майор з обласного ТЦК атакував жінку прямо у присутності її чоловіка, який є військовим.

Детальніше про інцидент із майором ТЦК, який любить випити та накидатися на дівчат, інформує постраждала журналістка Тетяна Новак у Facebook.

Журналістка інформує, що співробітники Закарпатського ТЦК запропонували "врегулювати все мирно", тоді як поліція виявила мало ентузіазму у розслідуванні цього інциденту.

Згідно з її розповідю, вона та її чоловік зайшли до магазину, де на касі зіткнулися з п'яним чоловіком у цивільному одязі, який почав виявляти агресію щодо них.

"Його перші слова були моєму чоловікові: "Ти воював чи з….ся (утік)?". Женя спокійно відповів, що воював. Відповідь мужика не задовольнила і він продовжив на підвищених тонах запитувати: "а де? а як? а навіщо поїхав на нуль? а чо зараз не там?". Мій чоловік спокійно зазначив, що служить у 15-му гірничо-штурмовому батальйоні, після оборони Соледара визнаний обмежено придатним. Це чомусь розлютило співрозмовника ще більше і він видав нецензурний малозрозумілий монолог, загальний зміст якого зводився "Ви не місцеві, і це відразу видно, навіщо ви приїхали, а ви знаєте хто я, а я майор, це мій район, мене всі знають", - розповіла історію постраждала.

Після виходу з магазину жінка та її чоловік попрямували до зупинки транспорту, і вже там хотіли викликати поліцію. Проте, ще на зупинці нетверезий майор повторно підійшов до них і напав з кулаками, під час чого завдав удару жінці у ліву скроню.

Місцеві жителі, у розмові з постраждалою парою, розкрили, що цей співробітник ТЦК, мабуть, не вперше нападає на людей, включаючи жінок, але люди побоюються і не подають заяви. Не вдалося знайти інших свідків, які бажають свідчити. Виявивши працівника ТЦК за місцем проживання, правоохоронні органи та військова служба правопорядку затримали Костянтина Варі.

Результати алкогольного тесту показали 2.04 проміле. Швидка допомога діагностувала у журналістки забій щелепи. Поліція порушила кримінальну справу за статтею 125 ч.1 (навмисне заподіяння легкої шкоди здоров'ю).

Читайте також:

Путін замітає сліди: почалися розправи у Генштабі. Буде урочистий похорон

На сонці без закуски розвезло: Медведєв збунтувався і почав загрожувати Польщі

Британські бойові літаки "Ураган" під Києвом: у мережі показали рідкісні фото