Нещодавня заява міністра оборони Російської Федерації, Сергія Шойгу, про ліквідацію більшої частини українських танків "Леопард" викликала критику та глузування як усередині країни, так і за її межами.

Докладніше про те, що Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу насмішив розповідями про те, як він розбив усі "Леопарди" в Україні, інформує Обозреватель.

Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу стверджував, що окупаційні війська "майже повністю знищили" ці танки, поставлені ЗСУ Польщею та Португалією. За його словами, це становило 16 одиниць.

Однак навіть деякі росіяни не повірили в цю "перемогу". У соціальних мережах іронічно запитують, чи знає про цю "статистику" керівник департаменту інформації та масових комунікацій Міністерства оборони РФ, Ігор Конашенков, який звик вважати втрати одразу десятками та сотнями танків та систем залпового вогню, і навіть ППО.

"33 Залужних і 54 Буданових ще", "Знищили заодно американський авіаносець", "Віримо, звичайно ж. І захопили 10 Зеленських", "Виходить, танки Україні поставляють швидше і більше, ніж ЗС РФ їх ​​знищує?", "Шойгу сам їх, своїми руками на шматочки порвав", "Конашенко в курсі?" - жартують інтернет-користувачі над заявою міністра оборони Російської Федерації Сергія Шойгу.

Скріншот з Обзревателя

Скріншот з Обзревателя

Скріншот з Обзревателя

Скріншот з Обзревателя

Скріншот з Обзревателя

Скріншот з Обзревателя

Скріншот з Обзревателя

Скріншот з Обзревателя

Скріншот з Обзревателя

Така заява міністра оборони Російської Федерації Сергія Шойгу викликає сумніви та жарти в мережі, що призводить до питання достовірності інформації, поданої головним пропагандистом Міноборони Росії.

Читайте також:

Відмова нирок у Кадирова: лікарі намагаються його врятувати, поки що він ще розмовляє

Повалення Путіна та протести: Гіркін розповів про розвал Росії та безпорадність Кремля

Кадирова вже не можуть врятувати: сім'я молиться та готується до похорону. Що пишуть ЗМІ