В даний час у тимчасово окупованій Кирилівці (Запорізька область) продовжує відзначатись відсутність туристів. Це пов'язано з окупацією території Російської Федерації, яка другий рік поспіль зриває курортний сезон у регіоні. Пляжі залишаються безлюдними, атракціони на "Федотці" закриті, а лише близько 10% магазинів та кафе продовжують працювати.

Докладніше про те, як виглядає найпопулярніший український курорт Кирилівка на Азовському морі, повідомляють різні ЗМІ та соціальні мережі, публікуючи відео та фотодокази.

Мережа заповнюється фото та відео порожніх вулиць та пляжів у цьому селі. Один із каналів на YouTube опублікував відео, на якому автор показує поточний вигляд Кирилівки та стан роботи різних закладів. Пройшовшись головною вулицею Кирилівки, автор відео показує магазини Кирилівки та лише небагатьох відвідувачів поруч із торговими точками Кирилівки. Він зазначає, що лише близько 10% закладів Кирилівки наразі функціонують. Автор відео також зазначає, що ціни на продукти та товари в Кирилівці значно знизилися через відсутність туристів.

В іншому відео, розміщеному на сторінці Instagram, показується порожній пляж Кирилівки. Зняте 30 червня 2023 року відео показує лише двох людей на пляжі біля Азовського моря у Кирилівці.

Таким чином, на даний момент Кирилівка залишається малонаселеною та постраждала від відсутності туристів, що вносить суттєві зміни у життя цього місця. Але варто дочекатися деокупації ЗСУ, і тоді життя в регіоні заграє новими фарбами.

Читайте також:

Як у фільмах про апокаліпсис: Крим спорожнів, на пляжах нікого нема. Фото пляжного сезону

Добре живемо: у Києві закуплять пісок на 6 мільйонів для пляжів, які ніхто не відкривав

Крим вимирає: пляжі вже порожні, а в готелях живуть лише таргани