У народі кажуть, що удари долі подібні до гуркоту грому або сейсмічним поштовхам, які ніколи не бувають одноразовими. Сім'я Єфремових знає про це не з чуток. Ще б пак, поки батько відбуває покарання за смертельну ДТП у в'язниці, син з фатальної випадковості може померти.

Стало відомо, що 31-річний Микола Єфремов, син актора Михайла Єфремова, який зараз відбуває термін за спровоковану ним ДТП зі смертельним результатом, випав із вікна власної квартири у Москві. Інцидент трапився на Пролетарському проспекті російської столиці.

Миколу виявили під вікнами будинки сусіди, після чого його відправили до міської клінічної лікарні Юдіна на Коломенській.

Якщо вірити сусідам, то актор нібито страждає на алкогольну залежність і перебуває на обліку у психіатра.

А ось дружина Миколи Єфремова взагалі "зреклася" від нього після його падіння з вікна з 3 поверху. Владислава Кисельова заявила журналістам, що у неї "немає дружина Миколи".

Посилання:

  • Єфремов-молодший одружений з Владою Кисельовою, яка працює у сфері реклами та освіти. Пара зареєструвала стосунки 2019-го і того ж року стала батьками. У подружжя народилася дочка, яку назвали Аллою на честь прабабусі (мами Михайла Єфремова - Алли Покровської).

Миколу Єфремова було доставлено в реанімацію з тяжкою поєднаною травмою.

Як повідомляє Mash, син актора Михайла Єфремова після падіння з третього поверху перебуває у комі на апараті штучної вентиляції легень. Лікарі оцінюють стан артиста як тяжкий.

За даними цього телеграм-каналу, 31-річному Миколі провели вже дві операції. Зокрема, йому встановили апарат зовнішньої фіксації стегна та зробили емболізацію артерії. Від отриманих травм у Єфремова-молодшого відкрилася сильна кровотеча. Лікарі дають обережні прогнози щодо його одужання. За їхніми словами, високий ризик того, що Микола не виживе чи назавжди залишиться інвалідом через перелом тазу.

Нагадаємо, що Микола - син актора Михайла Єфремова та його третьої дружини, актриси Євгенії Добровольської. Він народився у Москві 16 серпня 1991 року. 1997 року його батьки розлучилися. У Миколи є зведені брати Степан, Ян та сестра Анастасія по материнській лінії, а також брати Микита, Борис та сестри Анна-Марія, Віра та Надія за батьківською.

Микола Єфремов, як і батьки, знімається у кіно. Наприклад, він грав у телесеріалі "Біла гвардія" режисера Сергія Сніжкіна, а також знявся у фільмах "Книга майстрів", "Духless" та серіалах.

Крім того, Микола був учасником музичного гурту "Непосиди".

Читайте також:

Російський продюсер Пригожин вирішив змінити прізвище через витівки свого однофамільця

Довелося ставити 8 стентів: відомий актор розповів про операцію, яку перенесла Алла Пугачова

Невже щось підсипали? Меладзе після скандалу про підтримку України змінився до невпізнання. Фото