Сьогодні, 24 червня, у Російській Федерації відбулася небачена рання подія – початок військового перевороту. Так, такі події мали місце в історії Росії, проте не так раптово, і не в таких масштабах. І не з такою зловтіхою з боку міжнародної спільноти.

З нагоди початку військового перевороту чинний (поки що) президент Російської Федерації Володимир Путін виступив зі зверненням. Російський президент Володимир Путін заявив, що Росія веде "боротьбу за виживання", і в країні намагаються "організувати заколот".

"Звертаюся до тих, кого обманом чи погрозами втягнули у злочинну авантюру, на шлях тяжкого злочину збройного заколоту… Це удар у спину країні та народу. Саме такий удар було завдано по Росії у 1917 році, коли країна вела Першу світову війну. Але перемогу у її вкрали.Інтриги, чвари, політиканство за спиною армії та народу обернулися найбільшим потрясінням, руйнуванням армії та розпадом держави, втратою величезних територій.У результаті — трагедією громадянської війни... Ми не дамо цьому повторитися.Захистимо і наш народ, і нашу державність від будь-яких погроз. У тому числі від внутрішньої зради" - заявив Путін.

Читайте також:

Військовий переворот у Росії: терміново закривається Москва, війська риють окопи, місто готується до руйнувань

"Путину на стіл кладуть тотальну брехню": ватажок "вагнерівців" Пригожин розповів про крах Кремля

Йдуть німецькі танки Leopard: в Україну прибуде чергова сильна партія. Що відомо